ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Skip to main content

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Γιορτή Πολυτέκνων 2018. - Κάτω Ασίτες


Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Ν. Ηρακλείου εκφράζουν δημόσια της ευχαριστίες τους, σε όλους εκείνους που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γιορτή του στον Ι. Ναό Αγ. Τριάδος στις Κάτω Ασίτες.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Πανασιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη πατέρα ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΞΕΝΑΚΗ που με τον σύγχρονο λόγο του καθήλωσε τους παρευρισκόμενους, την ενορία των ΚΑΤΩ ΑΣΙΤΩΝ, τον πατέρα ΓΕΩΡΓΙΟ ΦΑΣΟΥΛΑΚΗ, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ κ. Ασιτών, τα S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ, το αρτοποιείο ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ στον Πύργο Μονοφατσίου, τα ζαχαροπλαστεία ΣΑΒΟΙΔΑΚΗΣ, ΒΑΜΒΟΥΚΑΚΗΣ, ΧΡΟΝΙΑΡΗΣ τον κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΜΑΜΜΑ χαρτικά Mamasoft τον κ. ΣΙΓΑΝΑΚΗ SIGANOS PACK υλικά συσκευασίας, τα νερά ΒΟΤΟΜΟΣ ΖΑΡΟΣ, τα κρεοπωλεία ΤΣΕΡΕΒΕΛΑΚΗ και ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ στις Κάτω Ασίτες, το Κρεοπωλείο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΤΡΟΥΛΗ και ΚΟΚΚΙΝΟΣ στο Ηράκλειο, το Ανθοπωλείο της κ. ΜΗΝΑΔΑΚΗ ΚΛΑΙΡΗ, τα ΑΣΙΘΙΑΝΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ, τα Τυροκομεία ΜΑΝΟΥΡΑΣ, ΚΑΡΓΑΚΗΣ, ΠΑΡΑΣΥΡΗ, ΚΑΡΓΑΚΗ το ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ τους Αντιπροέδρους μας κ.κ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟ το μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΜΑΝΩΛΗ & την κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή μας, ευχαριστούμε επίσης τις κυρίες που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους ώστε όλοι να απολαύσουν μια πραγματικά πολύ όμορφη εκδήλωση.


Γιορτή Πολυτέκνων 2017. - Μοίρες


Την Κυριακή 05-11-2017 πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή του Συλλόγου μας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Γεωργίου στις Μοίρες. Τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Πρωτοσύγκελο πατέρα Ιωακείμ Καρανδινό εκπρόσωπο της Ι.Μητρόπολης Γορτύνης και Αρκαδίας. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε εκδήλωση. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης προλόγισε η κ. Βιδάκη-Κομνηνού Ελένη υπεύθυνη των Πολιτιστικών και Κοινωνικών εκδηλώσεων του Συλλόγου μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φαιστού μετά του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος πολύτεκνων οικογενειών. Χαιρετισμούς απηύθυναν οι επίσημοι προσκεκλημένοι. Ακολούθησε ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου μας κ. Παρασύρη με θέμα: «Η δημογραφική κατάρρευση της Ελλάδος ». Στο Β΄ μέρος του προγράμματος επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτες στην υπερπολύτεκνη εν ζωή κ. Τζανάκη Ονουφρία με 12 παιδιά και στις κ.κ Παπαδάκη Δέσποινα και Δαρμάκη Πηνελόπη οι οποίες απέκτησαν την πολυτεκνική ιδιότητα το 2017. Σε όλους προσφέρθηκαν διάφορα εδέσματα προσφοράς επιχειρήσεων του Ηρακλείου και οικογενειών από τον Δήμο Φαιστού τους οποίους και ευχαριστούμε.


Γιορτή Πολυτέκνων 2016. - Αρκαλοχώρι


Την Κυριακή 20-11-2016 πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή του Συλλόγου μας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Ανδρέα στο Αρκαλοχώρι. Τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου – Καστελλίου – Βιάννου κ.κ. Ανδρέα ο οποίος μετά την λειτουργία καθήλωσε τους παρευρισκόμενους με την ομιλία του που αφορούσε λόγω της ημέρας την ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και τους ΑΓΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε εκδήλωση. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης προλόγισε η κ. Βιδάκη-Κομνηνού Ελένη υπεύθυνη των Πολιτιστικών και Κοινωνικών εκδηλώσεων του Συλλόγου μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος μετά του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος πολύτεκνων οικογενειών. Χαιρετισμούς απηύθυναν οι επίσημοι προσκεκλημένοι. Ακολούθησε ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου μας κ. Παρασύρη με θέμα: Η Πολύτεκνη Οικογένεια μπροστά στην Οικονομική Κρίση – Παιδιά , η Χαρά και η Ελπίδα μας! Στο Β΄ μέρος του προγράμματος επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτες στην υπερπολύτεκνη εν ζωή κ. Γκιαουράκη Αικατερίνη με 11 παιδιά και στις κ.κ Παγωνάκη Αικατερίνη και Μαραυγάκη Νικολέτα οι οποίες απέκτησαν την πολυτεκνική ιδιότητα το 2016. Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης είχαν διοργανώσει οι Ιερείς του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού. Σε όλους προσφέρθηκαν διάφορα εδέσματα προσφοράς επιχειρήσεων του Ηρακλείου τους οποίους και ευχαριστούμε.


Γιορτή Πολυτέκνων 2015. - Κρουσώνας


Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ηρακλείου, φέτος η Ετήσια Γιορτή των Αγ. Ενδόξων Ομοζύγων Μαρτύρων ΤΕΡΕΝΤΙΟΥ & NEONΙΛΛΗΣ & των τέκνων αυτών, Πρότυπων & Προστατών των Πολυτέκνων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 01-11-2015, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Κρουσώνα χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου. Τελέστηκε Θεία Λειτουργία και ακολούθησε εκδήλωση.


Γιορτή Πολυτέκνων 2014. - Αγ. Ιωάννης Χωστός


Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Ν. Ηρακλείου τίμησε τη γιορτή των Αγίων Ενδόξων Ομοζύγων Μαρτύρων Τερεντίου και Νεονίλλης και των τέκνων αυτών, προστάτες των πολύτεκνων οικογενειών. Τελέστηκε Αρχιερατική Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Χωστού την Κυριακή 16-11-2014 και στη συνέχεια ακολούθησε εκδήλωση.


Γιορτή Πολυτέκνων 2013. - Αγ. Γεωργίου Ν. Κόσμος


Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Ν. Ηρακλείου τίμησε τη γιορτή των Αγίων Ενδόξων Ομοζύγων Μαρτύρων Τερεντίου και Νεονίλλης και των τέκνων αυτών, προστάτες των πολύτεκνων οικογενειών. Τελέστηκε Αρχιερατική Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Κόσμος (όπισθεν Jumbo) την Κυριακή 03-11-2013 και στη συνέχεια ακολούθησε εκδήλωση.


Γιορτή Πολυτέκνων 2012. - Πλάτανος


Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Ν. Ηρακλείου τίμησε τη γιορτή των Αγίων Ενδόξων Ομοζύγων Μαρτύρων Τερεντίου και Νεονίλλης και των τέκνων αυτών, προστάτες των πολύτεκνων οικογενειών. Τελέστηκε Αρχιερατική Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Πλάτανο Μεσσαράς την Κυριακή 04-11-2012 και στη συνέχεια ακολούθησε εκδήλωση.


Γιορτή Πολυτέκνων 2011. - Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Χερσόνησος


Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Ν. Ηρακλείου τίμησε τη γιορτή των Αγίων Ενδόξων Ομοζύγων Μαρτύρων Τερεντίου και Νεονίλλης και των τέκνων αυτών, προστάτες των πολύτεκνων οικογενειών. Τελέστηκε Αρχιερατική Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στο Λιμάνι Χερσονήσου, την Κυριακή 06-11-2011, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Νεκταρίου. Μετά τη Θεία Λειτουργία ακολούθησε εκδήλωση στην οποία βραβεύτηκαν, από τον Πρόεδρο του Συλλόγου και την Επιτροπή Κοινωνικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, παιδιά πολυτέκνων που πέτυχαν στην Ανώτατη Εκπαίδευση.