ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Skip to main content
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ
03 Δεκεμβρίου , 2018

Ειδική προσφορά προς πολύτεκνες οικογένειες, έκπτωση 20% σε όσπρια, ρύζια, ξηρούς καρπούς και σε όλα τα προϊόντα της εταιρίας μας.ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΟΡΕΙΤΕΣ
26 Σεπτεμβρίου , 2018

Λόγω της παραπάνω προσφοράς καλούνται τα μέλη μας για εγγραφές στα γραφεία του Συλλόγου Στεργιογιάννη 3, καθημερινά από τις 7:30-2:30 μ.μ έως 20 ΟκτωβρίουΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΙΙΕΚ Craft
26 Σεπτεμβρίου , 2018

Ειδική προσφορά προς τρίτεκνες – πολύτεκνες οικογένειες, μέσω της οποίας μπορούν να έχουν έκπτωση 30% στα ετήσια δίδακτρα (η έκπτωση ισχύει επί της αρχικής τιμής των διδάκτρων).

διαβάστε όλο το κείμενο της προσφοράς...Έκπτωση 5% επί του συνόλου των αγορών στα μέλη μας.
Η έκπτωση αυτή χορηγείται μόνο από τα μηχανογραφημένα καταστήματα και μέσω της BONUS CARD.

Λίστα με μηχανογραφημένα καταστήματα ΦΑΙΣΤΟΣ...50% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ 60-75% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ. ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΧΟΝ. Λ.ΚΝΩΣΣΟΥ 93, 2810-215106ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΙΙΕΚ Craft
05 Σεπτεμβρίου , 2018

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την σχολή μας, τις ειδικότητές μας, αλλά και τις τρέχουσες προσφορές στα δίδακτρά μας. Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ειδική προσφορά προς τρίτεκνες – πολύτεκνες οικογένειες, μέσω της οποίας μπορούν να έχουν έκπτωση 30% στα ετήσια δίδακτρα (η έκπτωση ισχύει επί της αρχικής τιμής των διδάκτρων).
Η πρooφoρά ισχύει μέχρι 30-09-18.

διαβάστε όλο το κείμενο της προσφοράς...To λoγιoτικό μας γραφείo πρooφέρει απoκλειστικά και μόνo για τον ΣYΛΛΟΓΟ ΠOΛYTEKNΩN N. HPΑKΛEΙOY την φoρoλoγική δήλωoη τoυ oικονoμικού έτoυς 2018 oτην ΤΙMH ΠΡΟΣΦΟPΑΣ των 25 EYPΩ.
Η πρooφoρά ισχύει για τo χρονικό διάστημα από 1-3-18 έως 30-6-18.

διαβάστε όλο το κείμενο της προσφοράς...ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΙΝΕΡΒΑ
20 Απριλίου , 2018


Προσφορά από κατάστημα ΜΙΝΕΡΒΑ

Στο κατάστημά μας Λ. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ 70 έκπτωση 15% σε πολύτεκνους με την επίδειξη αποδεικτικού.
Για οποιανδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 2810289382

Υπεύθυνη καταστήματος Ηρακλείου
Ψαράκη Ελίνα-15% για άνεργους, πολύτεκνους, φοιτητές.

βρείτε μας στο facebook...To λoγιoτικό μας γραφείo πρooφέρει απoκλειoτικά και μόνo για τον ΣYΛΛΟΓΟ ΠOΛYTEKNΩN N. HPΑKΛEΙOY την φoρoλoγικη δηλωoη τoυ oικονoμικού έτoυς 2017 oτην ΤΙMH ΠΡΟΣΦΟPΑΣ των 25 EYPΩ Η πρooφoρά ισχύει για τo χρονικό διάoτημα από 1-3-17 έως 30-6-17.

διαβάστε όλο το κείμενο της προσφοράς...Το διαγνωστικό κέντρο biomedigen γνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής, για την κάθε οικογένεια του τόπου μας, σας ενημερώνει ότι για τα μέλη του συλλόγου σας και για οποιεσδήποτε αιματολογικές, μικροβιολογικές εξετάσεις χρειάζονται προσφέρει :

10 % έκπτωση επί της συμμετοχής εάν οι εξετάσεις που επιθυμεί ο εκάστοτε ασθενής είναι γραμμένες σε παραπεμπτικό ιατρού και

30 % έκπτωση από τις τιμές του δημοσίου εάν ο εκάστοτε ασθενής επιθυμεί να τις εκτελέσουμε ιδιωτικά ή δεν έχει ασφαλιστική ικανότητα.

Η προσφορά ισχύει για ένα έτος και τα μέλη που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την προσφορά μας απλά να κρατούν την κάρτα μέλους του συλλόγου σας ή οποιοδήποτε έγγραφο που πιστοποιεί ότι είναι μέλος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του κέντρου μας τα οποία είναι :

2810-336771
6980-607820
Υπεύθυνη τμήματος,
Μαρινάκη ΚωνσταντίναΔικαίωμα εισόδου σε μεμονωμένα μνημεία, οργανωμένους αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικούς τόπους και μουσεία που ανήκουν στο Δημόσιο.

ΦΕΚ/Β/2173/13.7.2016 Άρθρο 3 Παράγραφος ιβ)

Οι γονείς πολύτεκνων οικογενειών και τα παιδιά τους έως 23 ετών ή 25 ετών εάν σπουδάζουν ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και ανεξαρτήτως ηλικίας εάν έχουν αναπηρία, με την επίδειξη θεωρημένου πάσου πολυτέκνων της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ).Προσφορά
4 Νοεμβρίου , 2016
Safecard


Προσφορά για τα μέλη του Συλλόγου!


Η Safe Services Α.Ε. παρουσιάζει την κάρτα προνομίων και πρωτοβάθμιας υγείας Safe! Τη μοναδική κάρτα υγείας που όσο τη χρησιμοποιείτε τόσο την αναβαθμίζετε.

Τα μέλη του Συλλόγου θα μπορούν να απολαμβάνουν τις παροχές της Safe Black Οικογενειακή, με ετήσια συνδρομή 143€.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τον διαδικτυακό χώρο:

www.easycover.gr/safecard

ή καλέστε στο , 6932973298 και 2810 256677 κ. Λαζοπουλος.ΠΡΟΣΦΟΡΑ
12 Σεπτεμβρίου , 2016

Ειδικές τιμές στα δίδακτρα από το V-Mathisi για τον σύλλογο,
θα ισχύσει, κατά το νέο εκπαιδευτικό έτος, έκπτωση 10% στα κανονικά δίδακτρα

Για περισότερες πληροφορίες στους παρακάτω συνδέσμους.

website

facebookΠΡΟΣΦΟΡΑ
23 Αυγούστου , 2016

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Γαζίου Παπαβασιλείου Γ
Αγαπητοί πολυτεκνοι,η Σύγχρονη Εκπαίδευση Γαζίου Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης εδρεύουσα στην Ελ.Βενιζέλου 237 Γαζι προσφέρει στους πολυτεκνους Του δήμου Μαλεβιζίου έκπτωση 40% για τα τμήματα που θα δημιουργηθούν απο Σεπτέμβριο 2016.Διεύθυνση Παπαβασιλείου Γεώργιος 6975513408 τηλ φροντ.2810823411.www.syekp.gr /email:syxekp@gmail.comΗ Βιόλυση Απολυμαντική είναι μια δυναμική εταιρεία που διευθύνει ο ειδικά μετεκπαιδευθείς Γεωπόνος (MSc) Βρέντζος Γεώργιος με αποκλειστική ασχολία την Προστασία από Μικρόβια και Επιβλαβείς Ζωικούς Οργανισμούς και τον Ελεγχο και την Ασφάλεια των Τροφίμων σύμφωνα με το ISO 22000.

Εφαρμόζονται Ολοκληρωμένα Προγράμματα Διαχείρισης για την καταπολέμηση Εντόμων, Τρωκτικών και Παθογόνων Οργανισμών δίνοντας έμφαση στην πρόληψη.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η Ολοκληρωμένη Υγειονομική Προστασία σε κάθε χώρο που υπάρχει Ανθρώπινη Δραστηριότητα. Χρησιμοποιούμε μεθόδους υψηλής τεχνολογίας πάντοτε φιλικές προς το περιβάλλον και με απαράβατο όρο, την ασφάλεια για τον άνθρωπο.

Στα πλαίσια της θερινής περιόδου κατά την οποία υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα ανεπιθύμητων εντόμων στους κατοικημένους χώρους, η Βιόλυση Απολυμαντική συναισθανόμενη τις παρούσες οικονομικές συνθήκες είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει την παρακάτω οικονομική προσφορά στα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Ηρακλείου.

  • Απεντόμωση Οικίας έως 80 τμ 25 €

  • Απεντόμωση Οικίας > 80 τμ 30 €

  • Απεντόμωση Οικιας > 130 τμ 35 €

Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός φορέας στη χώρα μας, διανύει την έβδομη δημιουργική δεκαετία του στο χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα και με σταθερά ανοδικά βήματα αναπτύσσεται συνεχώς εμπλουτίζοντας τα εκπαιδευτικά προγράμματά του, ενώ έχει εντάξει στη λειτουργία του ως φιλοσοφία κοινωνικά υπεύθυνες δράσεις που τον φέρνουν ακόμη πιο κοντά στην κοινωνία και κυρίως στους νέους ανθρώπους με τους οποίους δημιουργείται μια αμφίδρομη σχέση: αντλούμε ως Όμιλος δύναμη από αυτούς, αντλούν οι νέοι τη γνώση από εμάς.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ υποστηρίζει σταθερά τους νέους, παρέχοντάς τους υποτροφίες αλλά και προσφορές στα δίδακτρα σπουδών.

Ως Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, λαμβάνω την τιμή να σας ενημερώσω για τις προσφορές που παρέχουμε στα μέλη του Συλλόγου.

Οι προσφορές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ προς τον Σύλλογο μας περιλαμβάνουν τα κάτωθι:

  • Μείωση από 20% έως και 50% στα δίδακτρα σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ για όλα τα μέλη του Συλλόγου και των οικογενειών τους (συγγενείς πρώτου βαθμού), ανάλογα με τα κοινωνικά κριτήρια.

  • Μείωση από 20% - 50% στα δίδακτρα σπουδών του Mediterranean College για όλα τα μέλη του Συλλόγου και των οικογενειών τους (συγγενείς πρώτου βαθμού), ανάλογα με τα κοινωνικά κριτήρια.ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ 10€
ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ»
Το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 21:00
Η Αναπαράσταση της Δίκης του Σωκράτη
ΠΛΑΤΩΝΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗ

διαβάστε περοσσότερα..Σας παρουσιάζουμε τον πολυχώρο alli fasi!!
Ο πολυχώρος alli fasi είναι ένας νέος χώρος στη περιοχή Αμμουδάρας Ηρακλείου, ο οποίος συνδυάζει την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση παιδιού και γονέα!!

Ο χώρος είναι μεγάλος και άνετος 1500 τ.μ. εσωτερικά και 1000 μ. ο εξωτερικός χώρος ο οποίος βρίσκεται στην πλατεία του Carrefοur δίπλα ακριβώς από τη θάλασσα.

Ο ειδικά διαμορφωμένος πολυχώρος χωρίζεται σε 4 επίπεδα διασκέδασης. Αρχικά, ο παιδότοπος με πιστοποίηση από τους οργανισμούς του ΕΛΟΤ ΚΑΙ ΕΒΕΤΑΜ προσφέρει ποικιλία δραστηριοτήτων για τους μικρούς μας φίλους!! Στο χώρο βρίσκεται επίσημος παιδότοπος της playmobil όπου μπορούν τα παιδιά να παίξουν και να φτιάξουν τις δικές τους ιστορίες!

Ο χώρος εκτός από τα παιχνίδια ψυχαγωγίας και άθλησης, διαθέτει και επιτραπέζια, μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι, fliper, μπασκετάκια και πολλά ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Ο παιδότοπος διαθέτει χειροποίητα υλικά για snack και διάφορα είδη γλυκιάς απόλαυσης!
Υπάρχει άνετο παρκινγκ που σας εξυπηρετεί για αμάξια και λεωφορεία όλες τις ώρες της ημέρας!

Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να κρατάτε μαζί σας και να μας υποδείξετε θεωρημένη κάρτα πολυτέκνων για να εισέλθετε στον παιδότοπο με 4,00 ευρώ είσοδο παίζοντας όλη μέρα ελεύθερα!!!
Το ζεστό χαμόγελο του προσωπικού καθώς και ο γεμάτος παιχνίδια χώρος σας εξασφαλίζει μία αξέχαστη εμπειρία!!!

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6976579018 Κουγιούρη Χριστίνα.ΠΡΟΣΦΟΡΑ
23 Φεβρουαρίου , 2016


Σας ενημερώνουμε ότι το μέλος του Συλλόγου μας κ. Ντεβές Νικόλαος Τραπεζικός Σύμβουλος προσφέρει δωρεάν συμβουλευτική προς τα μέλη του Συλλόγου μας για τα κόκκινα δάνειά τους.

Τα μέλη μας που ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του Συλλόγου μας στα τηλέφωνα 2810255446 και 2811116182.